Μίλησαν για τα προβλήματα της πόλης

Ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και συγκεκριμένα με τις υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης και τους χώρους φορτοεκφόρτωσης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, με το νεοεκλεγέν συμβούλιο του  Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, έγινε μια εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και τον εμπορικό κόσμο γενικότερα, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική συνεργασία.

Ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των εμπόρων να κατατεθούν προτάσεις αναφορικά με το θέμα της τουριστικής προβολής, ενώ διατυπώθηκε το αίτημα να υπάρξει χαμηλότερο τίμημα στο χώρο στάθμευσης που λειτουργεί στον χώρο της μαρίνας, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Επίσης ο κ. Ζερβός ζήτησε από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, να συνεργαστεί με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την  καταγραφή των υφιστάμενων θέσεων φορτοεκφόρτωσης, καθώς και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που υπάρχουν, προκειμένου εάν χρειαστεί, να γίνουν αλλαγές, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος