Το All Star Game στο Ηράκλειο

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, στα Δυό Αοράκια, το All Star Game 2020, του επαγγελματικού μπάσκετ της Ελλάδας. Την οργανωτική ευθύνη έχουν ο ΕΣΑΚΕ, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου.

Χθες οι οργανωτές αλλά και οι χορηγοί έδωσαν συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκαν στη μεγάλη εκδήλωση του μπάσκετ στη χώρα μας.

Στην επιλογή του Ηρακλείου στάθηκε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής, μια πόλη που, όπως ανέφερε, της ταιριάζει το μπάσκετ και ειδικά η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο κ. Δουβής στάθηκε σε όλους εκείνους που από τον δικό του τομέα ο καθένας, έχουν βοηθήσει ώστε να προετοιμαστεί η φετινή διοργάνωση.

«Το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους» σημείωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ. «Σαν Κρητικός- τόνισε- είμαι πολύ περήφανος που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, την ΕΚΑΣΚ και φυσικά την ΕΚΟ που χωρίς την βοήθεια της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ All Star Game, αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα».

«Εμείς- σημείωσε ο κ. Γλυνιαδάκης- σαν παίκτες θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα ανεξάρτητα της φανέλα που φοράμε. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο, αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης».

Από την πλευρά του Δήμου Ηρακλείου, ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ. Είναι ιδιαίτερη χαρά να ξαναβρισκόμαστε μέσα από μια τόσο σημαντική συνεργασία, για ένα θεσμό όπως είναι αυτός του ΕΚΟ All Star Game τα τελευταία χρόνια για μια γιορτή του μπάσκετ. Σε ένα υπέροχο γήπεδο το οποίο έχουμε την τύχη να έχουμε στην πόλη μας και ευελπιστούμε ότι θα γεμίσει από οικογένειες το τριήμερο που έρχεται. Θέλω να πω ότι ο σημαντικότερο παράγοντας στο μπάσκετ είναι οι αθλητές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτή η γιορτή είναι γι’ αυτούς.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, επισήμανε στο χαιρετισμό του: «Θέλω και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ, την τοπική Ένωση (ΕΚΑΣΚ) όπως επίσης και την ΕΟΚ που μας εμπιστεύτηκαν και έφεραν στο νησί μας άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ένα αθλητικό γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους μέσα και κυρίως στα παιδιά μας, γιατί γίνονται και πάρα πολλές πάρα πολλές αθλητικές δράσεις, να απολαύσουν τη χαρά και την μαγεία που προσφέρει η καλαθοσφαίριση. Θα δώσει η δυνατότητα σε όλους μας να δούμε από κοντά τους μεγάλους αστέρες της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Του καλυτέρους του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες τους προπονητές τους συνοδούς του επισκέπτες να έχουν μια καλή διαμονή στο νησί μας να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία και ζεστασιά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος