ΕΠΑΜ: Αποικία της Ε.Ε. η Ελλάδα

Το ψηφοδέλτιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μέτωπο (ΕΠΑΜ) στη Μαγνησία παρουσιάστηκε σήμερα (Τρίτη), στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους  Κωνσταντίνο Παχιό, Απόστολο Μόσχο, Νίκο Ζηργάνο και Γιώργο Λέτσιο. Όπως έγινε γνωστό, η κεντρική εκδήλωση του ΕΠΑΜ θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Αχίλλειο, με ομιλητές τους υποψηφίους της Μαγνησίας.

Παρουσιάζοντας τις βασικές απόψεις του ΕΠΑΜ, ο κ. Λέτσιος διευκρίνισε αρχικά ότι πρόκειται για “μέτωπο” και όχι κόμμα, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργήθηκε για να ενώνει και όχι για να χωρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος, όπως είπε, που στο ΕΠΑΜ δεν υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ δεξιών, αριστερών και κεντρώων, δεδομένου ότι υπάρχουν αριστεροί, δεξιοί και κεντρώοι που “τα τρώνε” αλλά και αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι που πεινάνε.

Αναφερόμενος στο θέμα των συνεργασιών τόνισε πως δεν ευοδώθηκαν γιατί κάποιοι “προσπάθησαν να παίξουν μικροπολιτικά παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε δοσίλογο το πολιτικό προσωπικό της χώρας που κατάντησε την Ελλάδα αποικία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μόσχος επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως ανεξάρτητο κράτος δεν νοείται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόσθεσε πως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει αν ο λαός “δεν τους πάρει στο κυνήγι”. “Μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Ό,τι δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τα όπλα, το κατάφεραν με το ευρώ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Για υποδουλωμένη χώρα μίλησε τέλος, ο κ. Παχιός, ο οποίος τόνισε ακόμη, ότι το ΕΠΑΜ δεν απαρτίζεται από επαγγελματίες πολιτικούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος