Βεργέτης: “Πιο βαρύ όνομα η Σπάρτα, αλλά έχουμε μέταλλο νικητή”

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάϊκος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 17/9, 22:05, ΟΤΕ TV) είπε ότι λογικά το παιχνίδι θα κριθεί στο ένα γκολ, ενώ στόχος είναι η ομάδα του να τα δώσει όλα και στα έξι παιχνίδια του ομίλου.

Μεταξύ άλλων είπε: “Συνήθως δεν μου αρέσει να χρίζω κάποιον. Βάσει ονόματος, φανέλας και ευρωπαϊκής παρουσίας η Σπάρτα είναι το πιο βαρύ όνομα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε πολύ σε αυτά τα 6 παιχνίδια του ομίλου, γι αυτό παλέψαμε όλοι την προηγούμενη χρονιά, για να είμαστε ξανά στους ομίλους”, τόνισε ο Στάικος Βεργέτης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η μεσοεπιθετική γραμμή της Σπάρτα είναι πολύ επικίνδυνη. “Σαφώς και υπάρχουν παίκτες επικίνδυνοι. Εχει πολύ καλούς επιθετικούς η Σπάρτα, όπως και κεντρώους που μπορούν να μεταβιβάσουν στους επιθετικούς όσο και να τελειώσουν και οι ίδιοι τις φάσεις“.

Σε άλλο σημείο ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι λογικά δεν θα μπουν πολλά γκολ: “Βλέποντας την Σπάρτα και βλέποντας τα δικά μας παιχνίδια, δεν θα ξεφύγει σαν μοντέλο μας, το παιχνίδι περισσότερο θα εξαρτηθεί από ένα γκολ αν ανοίξει το παιχνίδι η όχι. Καταρχάς είναι φυσιολογικό μια ομάδα σαν την Σπάρτα να έρχεται για την νίκη και να είναι αυτή η φιλοδοξία της, έχει όνομα, ιστορία, πρωταθλήματα Τσεχίας έχει μέταλλο νικητή αυτό το μέταλλο το έχει αποκτήσει και Αστέρας γι αυτό δεν μένει πεσμένος μετά από ήττα αυτό το έχει αποδείξει κιόλας όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ελπίζουμε να ξανά συμβεί».

Η αποστολή με τη Σπάρτα Πράγας

Αμέσως μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας.

Η προπόνηση δεν έκρυβε εκπλήξεις κι ο Ελληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Κοσίσκι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Τορμενα, Τσοκάνης, Λουι, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Φούντας, Μπερτόλιο, Νίκο Φερνάντζες, Γιάννου, Σκούρτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος