Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πλατανιά

O Δήμος Πλατανιά με το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, διένειμε τις προηγούμενες ημέρες τρόφιμα στις οικογένειες μέλη του και με κατ’ οίκον παράδοση.

Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πλατανιά

Παράλληλα μοίρασε ποσότητα κρέατος 700 κιλών καθώς και πασχαλιάτικων ειδών , σε οικογένειες που το είχαν ανάγκη, λόγω και των εορταστικών ημερών συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία του πασχαλινού τραπεζιού.

Διανομή τροφίμων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πλατανιά

Επίσης έγινε διανομή τροφίμων σε όλες τις οικογένειες που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, όπως και οπωροκηπευτικών προϊόντων, προσφορά αγροτικών συνεταιρισμών, των οποίων τα προϊόντα τους δυστυχώς δεν μπορούν να διανεμηθούν στην αγορά.

Επίσης λειτουργεί ήδη και το Γραφείο Υποστήριξης και αλληλεγγύης (τηλ.επικ.2821341019&2821341040) για πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ευχαριστούν την Τράπεζα Χανίων που μας χορήγησε 700 κιλά κρέας, το Synka και το Super Market Χαλκιαδάκη για την προσφορά τροφίμων, την Επιχείρηση Ζανιδάκης Α.Ε. για την προσφορά γάλατος, την Επιχείρηση Χιωτάκη για την προσφορά αρτοσκευασμάτων και την ΑΒΕΑ για την προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος