Καλούν τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά

Να στηρίξουν στο βαθμό που μπορούν την τοπική αγορά και τα ντόπια προϊόντα, καλεί τους πολίτες ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, σε δηλώσεις του με αφορμή την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Καλούν τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγοράΟ Δήμαρχος αναφέρει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων μετά από τόσο καιρό, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του νέου κορονοϊού, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την τοπική οικονομία και τονίζει: «Η πορεία προς την κανονικότητα, απαιτεί από όλους μας, υπεύθυνη στάση, αλληλεγγύη, προσήλωση στις αναγκαίες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τους κλάδους των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων, τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, και το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα επαναφέρουν την ευημερία και την αισιοδοξία στην ζωή των πολιτών.

Ως Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, των καταστηματαρχών και των παραγωγών, σε κάθε βήμα ετούτης της δύσκολης προσπάθειας για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας».

Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Καλούν τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγοράΑνάλογο είναι και το μήνυμα του δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα, που αναφέρει: «Μαζί πετύχαμε πολλά. Τηρήσαμε τα περιοριστικά μέτρα, ενισχύσαμε την ασπίδα αλληλεγγύης και οχυρώσαμε το Μαλεβίζι σε μια δύσκολη περίοδο για όλους. Βγήκαμε νικητές.

Μαζί συνεχίζουμε. Από σήμερα ξεκίνησε η επαναλειτουργία των τοπικών καταστημάτων, έπειτα από μια μακρά περίοδο παύσης. Ας προτιμήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές μας, ως μια ακόμη πράξη ευθύνης και συλλογικής αλληλεγγύης.

Στηρίζουμε τα καταστήματα του Μαλεβιζίου, ενισχύουμε την τοπική οικονομία, στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας,  τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος