Αγορά 150 Tablets από το Δήμο Πλατανιά για τις Σχολικές Μονάδες του

Ο Δήμος Πλατανιά, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και ομόφωνες αποφάσεις των Συλλογικών του οργάνων προμηθεύτηκε, με ίδιους πόρους, ηλεκτρονικό εξοπλισμό -150- Tablets υψηλών προδιαγραφών, τα οποία παραχώρησε προς τις Σχολικές του Επιτροπές.

Είχε προηγηθεί από τους προέδρους των Επιτρόπων Γιάννη Δαράκη της Β/θμιας και Χρυσάνθης Μαραγκουδάκης της Α/θμιας, επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολικών μας μονάδων, προκειμένου να υπάρχει προσδιορισμός των αναγκών και ιεράρχηση ικανοποίησης τους. Ο Δήμαρχος κατά την παράδοση των tablets στους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, δήλωσε ότι ο Δήμος Πλατανιά για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε σε ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και ότι ο παρεχόμενος εξοπλισμός στα σχολεία μας, θα μπορεί να χρησιμοποιείται για κάθε εκπαιδευτική χρήση και να δώσει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να αναβαθμίσουν τους τρόπους της εκπαιδευτικής διαδικασίας…’’.

Τέλος, ο Δήμος ενημερώνει ότι το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έγιναν όλες οι συνιστώμενες και απαιτούμενες παρεμβάσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε όλες τις Σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος