Τούντορ: “Χαίρομαι που έχω άνδρες στα αποδυτήρια” – Δέλλας: “Ήμασταν άτυχοι στο τέλος”

Κοντράστ συναισθημάτων στα “στρατόπεδα” των δύο μονομάχων της Τούμπας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-1, όπου ο τεχνικός του “δικέφαλου του βορρά” Ιγκόρ Τούντορ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο γήπεδο μετά το γκολ που δέχτηκαν, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας από την απέναντι πλευρά είπε πως στο τέλος η ομάδα του ήταν άτυχη.

Ο Ιγκόρ Τούντορ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ευκαιρίες και έχεις κυριαρχήσει τόσο στο παιχνίδι να βρεις τη δύναμη να γυρίσεις το παιχνίδι και να μπορέσεις να κερδίσεις. Αυτό το κάνουν μόνο οι άνδρες και χαίρομαι που έχω άνδρες στα αποδυτήρια».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε: «Δεν με προβληματίζουν οι πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να δημιουργούνται οι ευκαιρίες και σήμερα έπαιξε λίγο ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς τις ευκαιρίες και θα έρθουν και τα γκολ, αλλά και οι νίκες. Μερικές φορές θα κερδίσεις, κάποιες άλλες δεν θα καταφέρεις, αλλά οι ευκαιρίες σε φέρνουν πάντα κοντά στη νίκη».

Για το αν είναι και θέμα ψυχολογίας τόνισε: «Εκείνες οι στιγμές δεν ήταν και τόσο εύκολα τα πράγματα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το ξέρουμε. Τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είναι να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και εμείς που ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος είναι λογικό όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν την πίεση της νίκης, να σκέφτονται έτσι. Στο τέλος του αγώνα εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Για την μη συμμετοχή του Κίτσιου, ακόμα και όταν πέρασε εκτός αγώνα ο Κωνσταντινίδης, είπε: «Ο Κωνσταντινίδης ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Και όταν βγήκε θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και χρησιμοποιήσαμε δύο παίκτες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να παίξουμε με μεγαλύτερη πίεση και από τα άκρα».

Για τον Κάτσε που επέστρεψε σαν αλλαγή, τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες, συνηθισμένα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και θα παίζει κι αυτός και ο Σάμπο, όποτε τους χρειάζεται η ομάδα».

Για το αν του αρέσει το σύστημα που χρησιμοποιούσε ο Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους: «Το μόνο κοινό είναι ότι μας αρέσει αυτό το σύστημα που δίνει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσεις. Εκείνος έπαιζε συνήθως 3-5-2, εμείς παίζουμε συνήθως 3-4-3, ένα σύστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις πιο εύκολα γκολ».

Για το αν θα παίξουν μαζί Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδης τέλος είπε: «Ναι, φυσικά θα τους δούμε να παίζουν μαζί και σύντομα».

Τούντορ: “Χαίρομαι που έχω άνδρες στα αποδυτήρια” – Δέλλας: “Ήμασταν άτυχοι στο τέλος”Δέλλας: “Ήμασταν άτυχοι στο τέλος”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από την εύνοια της τύχης, φάνηκε μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας. Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Μακεδόνας τεχνικός είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες. Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς αλλά δεν πήραμε τίποτα, κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν πατούσαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο πετύχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο και να τελειώσουμε το ματς. Στο τέλος ήμασταν άτυχοι πάλι. Τα ντέρμπι όμως κρίνονται από τις λεπτομέρειες».

Ο τεχνικός της “Ενωσης”, στο ερώτημα αν το ισχυρό αυτό τεστ, το πρώτο στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του, έδωσε κι ένα σίγουρο συμπέρασμα, είπε: «Hταν ένα μάθημα για μας για το πώς θα διαχειριζόμαστε τα ματς. Έχουμε να διδαχθούμε πολλά από αυτό. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια και το ευχάριστο είναι πως σήμερα οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες, ποδόσφαιρο ανοιχτό για να ικανοποιήσουν τον κόσμο και για τον λόγο αυτό έγινε ένα καθαρό και δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες».

Τέλος είπε: «Είναι νωρίς να πούμε αν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο και σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εγώ αυτό που θέλω είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Ο ΠΑΟΚ έφερε τούμπα το ντέρμπι, 2-1 την ΑΕΚ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος