Αύξηση της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο

Επισημοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα κρουαζιέρων της «Celestyal Cruises» για τα έτη 2021 και 2022, όπου στο εξής, συμπεριλαμβάνεται ο Άγιος Νικόλαος, στα λιμάνια που θα επισκέπτεται  το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας 1200 επιβατών. Το 20121 θα γίνουν 28 προσεγγίσεις και 24 για το 2022.

«Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιστέγασμα μιας δομημένης προσπάθειας τριών χρόνων και δικαιώνει πλήρως την προσήλωση μας αναφορικά με την βελτίωση των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός σημειώνοντας: «Ο τουρισμός και η κρουαζιέρα αποτελούν σταθερό στόχο της Δημοτικής Αρχής και του Λιμενικού Ταμείου που ακολουθούν το σχέδιο στρατηγικής που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και αναμένοντας τις επόμενες μέρες τα ειδικά πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν τον προγραμματισμό για την έναρξη και των δρομολογίων στην κρουαζιέρα δηλώνουμε παρόντες».

Αύξηση της κρουαζιέρας στον Άγιο ΝικόλαοΟ κ. Ζερβός τόνισε ότι το βραβείο που διεκδίκησε και κέρδισε το Λιμενικό Ταμείο από το Cruise Insight, για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση, και πρόσθεσε: «Στην παρούσα χρονική περίοδο, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε όταν γίνει η επανεκκίνηση να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Άγιο Νικόλαο και τον προορισμό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος