Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Λ. Αυγενάκη για έργα αθλητισμού

Στα έργα που υλοποιούνται στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας  και στις δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισής τους, επικεντρώθηκε η συνάντηση που είχε ο δήμαρχος, Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το Κολυμβητήριο στο Κεντρί για το οποίο ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση του έργου, προκειμένου να αποπερατωθεί και να χρησιμοποιηθεί όπως προοριζόταν εξαρχής από τους δημότες, και προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη να επισκεφθεί την Ιεράπετρα προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες των αθλητικών χώρων.

«Η ενασχόληση της Δημοτικής Αρχής με έργα, παρεμβάσεις και δράσεις για τον αθλητισμό κάθε μορφής είναι συνεχής. Από την προηγούμενη δημοτική περίοδο έχουμε πραγματοποιήσει πολλά αθλητικά έργα και σημαντικές παρεμβάσεις σε γήπεδα και σε αθλητικούς χώρους και υπάρχει προγραμματισμός για νέα έργα που θα ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καλαντζάκης και πρόσθεσε: «Σε συνέχεια των παραπάνω ζητάμε και την άμεση χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του Κολυμβητηρίου στο Κεντρί. Ενός έργου αναγκαίου, υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας που το ζητάει η τοπική κοινωνία και δημιουργεί νέες αθλητικές προοπτικές και διεξόδους. Ευχαριστώ τον κ. Αυγενάκη για το ενδιαφέρον που επέδειξε στα αιτήματά μας και συνεχίζουμε με σωστό προγραμματισμό, αφοσίωση και συνεχή διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων για έργα που αναβαθμίζουν την αθλητική ταυτότητα του Δήμου Ιεράπετρας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος