Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Αυγούστου, στις 13:15, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.
Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.
Eπεισόδιο 27o: «Αρσενικό Νάξου, Μέλι Ελάτης Μαινάλου, Πορτοκάλια Μάλεμε Χανίων»
Μαζί του, ο παραγωγός Αρσενικού Νάξου Γιάννης Μανιός αποκαλύπτει μυστικά της παραγωγής του, ενώ η διατροφολόγος Βασιλική Κούργια αναλύει διατροφικά το Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια.
Eπεισόδιο 28ο: «Ξινομυζήθρα Κρήτης, Φασόλια Μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου, Μήλα Ζαγοράς Πηλίου»
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Έτος παραγωγής: 2020
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος