Μήνυση και αγωγή κατά φυσικών προσώπων του ΤΕΕ θα υποβάλει η ΔΕΥΑΜΒ

Μήνυση και αγωγή κατά των φυσικών προσώπων της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας για δυσφήμιση της Επιχείρησης, θα υποβάλλει η ΔΕΥΑΜΒ, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία σήμερα, το Δ.Σ., στη συνεδρίασή του. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Στέργιο Παπαευσταθίου, η μήνυση και η αγωγή (κατά την οποία η Επιχείρηση θα διεκδικήσει ποσό 500.000 ευρώ) αφορούν, αφενός στο «ατύχημα» – όπως το χαρακτήρισε – στον Βιολογικό Καθαρισμό, αφετέρου σε δηλώσεις της προέδρου του ΤΕΕ, κ. Αθ. Καπούλα για το θέμα της αποπομπής του ΤΕΕ από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Το περιεχόμενο της μήνυσης θα γίνει γνωστό στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου, όπως είπε ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Αντώνης Ξηρός, εν μέσω αντιδράσεων του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Κώστα Γαργάλα και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, Δημήτρη Κουτσιφέλη, οι οποίοι μειοψήφησαν.
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Κ. Γαργάλα , ο οποίος χαρακτήρισε την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, «επικίνδυνη», υπενθυμίζοντας πως το ΤΕΕ έχει στηρίξει την Επιχείρηση, μεταξύ άλλων, και στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ με τα 9 εκ. €, όπως και τον Δήμο Βόλου σε γνωμοδοτήσεις για διάφορα θέματα.
«Στρέφετε τον μεγαλύτερο φορέα της πόλης, ενάντια στον Δήμο και στην Επιχείρηση και με αυτή σας την απόφαση αναλαμβάνετε την ευθύνη για τον μεγαλύτερο διχασμό της πόλης», είπε προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.
Αντίθετος στην απόφαση της πλειοψηφίας δήλωσε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Δημ. Κουτσιφέλης, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια του Δ.Σ. ως «αμυντική στάση μικρού παιδιού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος