Δεν το κουνάει ρούπι ο Μπλάτερ παρά την κατακραυγή

Ο πρόεδρος της FIFAΣεπ Μπλάτερ παρά την διεθνή κατακραυγή εναντίον του για το σκάνδαλο δωροδοκιών που ξέσπασε και την δικαστική έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του δήλωσε πως δεν θα αποχωρήσει πριν τις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στις 26 Φεβρουαρίου.

Την περασμένη εβδομάδα δύο εκ των βασικών χορηγών της FIFA, η Coca Cola και η McDonald’s, κάλεσαν τον Ελβετό παράγοντα να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, μετά την ανακοίνωση των εβλετικών αρχών ότι ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του για τα σκάνδαλα διαφθοράς, που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της ανώτατης αρχής του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της FIFA, πάντως, δήλωσε πως δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί από την ηγεσία της, πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 26 Φεβρουαρίου του 2016: «Σταματώ στις 26 Φεβρουαρίου, ούτε μια μέρα νωρίτερα», δήλωσε σχετικά ο Μπλάτερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό «Bunte» και συμπλήρωσε: «θα συνεχίσω να μάχομαι έως τότε. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ νωρίτερα, όποιες και αν είναι οι πιέσεις. Θα συνεχίσω να μάχομαι για να αποδείξω πως δεν έχω σχέση με τα σκάνδαλα.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος