Ηρακλής: Λουκίνας ως το 2018

Ο Ηρακλής, μαγείρεψε πριν να πεινάσει, καθώς προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου, του Γιάννη Λουκίνα, ως το 2018. Ο Λουκίνας, πραγματοποίησε μια σπουδαία χρονιά στην Football League και βοήθησε τα μέγιστα, την ομάδα του Ηρακλή,  στο περυσινό πρωτάθλημα.

Οι πρώτες σειρήνες, ήχησαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ομαδες της Super League αλλά και σύλλογοι του εξωτερικού, προσπάθησαν να «κλέψουν» τον επιθετικό του Ηρακλή. Το συμβόλαιο του, τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι, από τον Ιανουάριο, θα είχε δικαίωμα, να έχει επαφή με οποιονδήποτε σύλλογο. Η διοίκηση του Ηρακλή , με γρήγορες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκίνα και θα έχει στις τάξεις της, τον έλληνα επιθετικό ως το καλοκαίρι του 2018!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνία, ο Γιάννης Λουκίνας, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τον προπονητή για την στήριξη τους προς το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, μόνο να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Τέλος καλό όλα καλά. Θα είμαι 100% προσηλωμένος για να βοηθήσω την ομάδα».

Κατέληξε λέγοντας: “Η ομάδα έδειξε βελτίωση στα τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς και όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες με τον ΠΑΟΚ, θέλω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι, ο παίκτης αυτός πέρσι μας βοήθησε πολύ με τα 15 του γκολ για να πετύχουμε τον στόχο του»

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και για το γεγονός ότι ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια. Κανείς δεν ξεχνά την προσφορά του με τα 15 γκολ πέρσι. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ηρακλή, του εύχομαι να είναι σιδερένιος, να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και να πετύχει πολλά πράγματα με την ομάδα, ειδικά τώρα που είναι πλέον ανακουφισμένος και πιο απελευθερωμένος με την υπογραφή του συμβολαίου του».

Πηγή: Ηρακλής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος