Με Μπεργκ θα αγωνισθεί στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μάρκους Μπεργκ που έβγαλε χωρίς πρόβλημα το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να είναι “ετοιμοπόλεμος” για το ντέρμπι της Τούμπας στις 25/10 με τον ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του Σουηδού διεθνούς επιθετικού στο μηρό σε αγώνα που έδωσε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του μάλλον θα του στερήσει τη συμμετοχή μόνο από το ματς ερχόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Μπεργκ έκανε θεραπεία στην πατρίδα του, η οποία φαίνεται πως απέδωσε, καθώς σήμερα έβγαλε χωρίς την παραμικρή ενόχληση το ατομικό πρόγραμμα που υποβάλλεται.

Στο σύντομο τετ-α-τετ που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου, μάλιστα, ο Μπεργκ διαβεβαίωσε τον προπονητή του πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και δεν πονάει καθόλου, γεγονός που αν μη τι άλλο ικανοποίησε αφάνταστα τον τεχνικό του «τριφυλλιού».
Για προληπτικούς περισσότερο λόγους ο 29χρονος φορ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων» για το παιχνίδι της 19ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε καλό δρόμο και η κατάσταση του Εσιέν

Βελτίωση έχει παρουσιάσει και η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Εσιέν. Τα τελευταία 24ωρα ο Γκανέζος αμυντικός μέσος έχει ανεβάσει στροφές και αισθάνεται πιο δυνατός, δεν έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τα μηνύματα που έρχονται είναι θετικότατα.

Στόχος όλων είναι να μπορέσει ο 34χρονος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γύρω στα τέλη του μήνα ή, έστω στις αρχές Νοεμβρίου, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος