“Αδειασε” τον Δέλλα ο Μελισσανίδης

Ευθύνες για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις επιλογές στο ρόστερ επιρρίπτει στον Τραϊανό Δέλλα ο αντιπρόεδρος της “Δικέφαλος 1924” Δημήτρης Μελισσανίδης που μιλώντας σε συνάντησή του με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ ουσιαστικά προανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα με τον προπονητή στην “Ενωση”.

«Ο Δέλλας είναι στοίχημα για μένα και την ΑΕΚ. Έχει κάποιες εμμονές με το ρόστερ και τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα. Όμως η ΑΕΚ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δέκα μεταγραφές κάναμε το καλοκαίρι και κάποιοι δεν παίζουν. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Άρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε. Όποιον μου ζήτησαν τον έφερα. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία με τον Ιμπίσεβιτς και τον Λάφερτι, αλλά μου είπαν πως δεν ταίριαζαν με αυτό που θέλαμε να παίξουμε».

Γίνεται κατανοητό πως από τα ξημερώματα της Τρίτης, το θέμα προπονητή ανοίγει πλέον διάπλατα στην ΑΕΚ. Αλλωστε, ο Δημ. Μελισσανίδης δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί: «Η ομάδα ήταν απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί. Όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του θα φύγει. Όποιος και αν είναι, όπως και αν λέγεται» ήταν μία άλλη χαρακτηριστική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους οργανωμένους.
Με δεδομένες τις χθεσινοβραδινές τοποθετήσεις Μελισσανίδη, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η συνάντηση που θα έχει ο Δέλλας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα στα Σπάτα, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος