Ατρόμητος: Πρόβλημα με Ναπολεόνι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου, για το Κυριακάτικο(25/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ναπολεόνι, ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Ιταλός άσος παρέμεινε στην αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εκ νέου λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει σε Κοντοέ και Μπάλλα, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.
Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Θεολόγου, Γοδόι.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ΅Ατρόμητος: 

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αύριο (Κυριακή) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από τις 09.00 και τα σημεία διάθεσης θα είναι τα εξής:

— Τα εκδοτήρια της Θύρας 4.

— Το γραφείο διαχείρισης (Θύρα 2).

— Το εκδοτήριο της Θύρας 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά εισιτηρίου είναι AΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται καθώς και ο αριθμός της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των φιλάθλων συνιστούμε να προμηθευτούν έγκαιρα από το πρωί το ονομαστικό τους εισιτήριο για να αποφύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Τους συνιστούμε επίσης να προσέλθουν αύριο αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για να μην δημιουργηθούν ουρές στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου  μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Πηγή: Ατρόμητος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος