Διαδικτυακή ημερίδα για την κατασκευή e-shop την εποχή του Covid-19 από το Ε.Ε.Θ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κατάρτισης και Εκπαίδευσης, πραγματοποιεί διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Ευκαιρίες – Προκλήσεις για την κατασκευή e-shop την εποχή του COVID-19»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, ώρα 18.00 και απευθύνεται στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης τα οποία θέλουν να ενημερωθούν για την κατασκευή, λειτουργία και προώθηση ενός e-shop.

Εισηγητές στην ημερίδα είναι Αλέξανδρος Μπουζούδης, Προϊστάμενος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων & Εκπαίδευσης Alpha Συμβουλευτική, Ιωάννης Θεοδωράκης, CEO Astrolabs, Αλεξία Μάστορα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Κοινωνικών Δικτύων AlphaPlan.

Σε αυτήν θα προσκληθούν επαγγελματίες, μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τον κλάδου του λιανεμπορίου, με στόχο να ενημερωθούν για το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατασκευής e-shop, e-λιανικό. Επίσης θα ενημερωθούν για την ορθή λειτουργία και προώθηση ενός e-shop, την εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και δίνει την δυνατότητα αύξησης των κερδών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος