Χειροπέδες στον Μπενζεμά για απόπειρα εκβιασμού του Βαλμπουενά

Συνελήφθη σήμερα από την γαλλική αστυνομία ο στάρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, με την υποψία της απόπειρας εκβιασμού του άσου της Λιόν και της Εθνικής Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας «ροζ» βίντεο. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του δημόσιου κατήγορου, η αστυνομία των Βερσαλίων προέβει στην σύλληψη του 28χρόνου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο έρευνας για τις καταγγελίες εκβιασμού και άλλων αδικημάτων, που τιμωρούνται με τουλάχιστον πέντε χρόνια φυλάκιση.

Όπως αναφέρουν μερικά ΜΜΕ της Γαλλίας, ο Μπενζεμά είχε κλήτευση για να καταθέσει, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει την κατάθεση του συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και ύστερα συνελήφθη από την γαλλική αστυνομία, ενώ κάποια άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν υπήρχε προγραμματισμένη κατάθεση και η σύλληψη έγινε νωρίτερα σήμερα. Ο δικηγόρος του Γάλλου άσου δήλωσε, πάντως, ότι ο πελάτης του συνεργάζεται με τις αρχές. Από την αστυνομία δεν υπάρχει, προς το παρόν, επίσημη ανακοίνωση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η εμπλοκή του Μπενζεμά στην υπόθεση.
Να σημειωθεί πως για την ίδια ακριβώς υπόθεση είχε συλληφθεί, τον περασμένο μήνα, και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: theguardian

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος