Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με το Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας

Τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, επισκέφθηκαν την Πέμπτη, ο διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, πλοίαρχος Ραφαέλ «Ράφη» Φακούντο, και ο νέος υποδιοικητής, αντιπλοίαρχος Μάικλ Κ. Μόσι.

Ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Καλογερή για την προσεχή έλευση του αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower στο λιμάνι της Σούδας, με σκοπό τον ανεφοδιασμό του από ντόπιες επιχειρήσεις, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο Αμερικανός Διοικητής διευκρίνισε επίσης ότι έχουν προβλεφθεί και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του πληρώματος, εκτός όπως και εντός της Αμερικάνικης Ευκολίας Σούδας.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με το Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας ΣούδαςΚατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το θέμα της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, όπου αναφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και στις δύο χώρες. Μάλιστα ο Διοικητής ανέφερε ότι το υγειονομικό πρόβλημα στην πατρίδα του είναι πολύ πιο σοβαρό από το αντίστοιχο δικό μας.

Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Διοικητή για την επίσκεψη και την ενημέρωσή του, καλωσόρισε τον Υποδιοικητή στο νησί μας, και τους προσέφερε ως δώρα τοπικά προϊόντα των Χανίων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος