Οριστική απόφαση για συμμετοχή του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας στον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ

“Να παραδώσει τους φακέλους του έργου κατασκευής του εργοστασίου επεξεργασίας των απορριμμάτων αποφάσισε η Δημοτική αρχή, από τη στιγμή που υπάρχει πλέον επίσημο αίτημα από την πλευρά του Περιφερειακού φορέα”. Αυτό δήλωσε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης.

Όπως εξήγησε “η Δημοτική αρχή αποσύρει πλέον τις επιφυλάξεις της για τη συμμετοχή στον Περιφερειακό φορέα, αφού είναι σαφής η πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων στον διαβαθμιδικό φορέα”.

Για το λόγο αυτό συμπληρώνει, “ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας θα πληρώσει κανονικά τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο ζητώντας μια μεγαλύτερη προθεσμία”. Σχετικά με ενδεχόμενη αύξηση των δημοτικών τελών ο κος Σερεμέτης δήλωσε, ότι “δεν διαφαίνεται τέτοια ανάγκη μέσα στο 2020 γιατί τόσο τα έξοδα δεν προβλέπεται να αυξηθούν ούτε με τη μεταφορά στην Κοζάνη ούτε με το έργο του εργοστασίου. Από την άλλη πλευρά τα έσοδα του Δήμου πιθανότατα θα είναι αυξημένα λόγω της καταγραφής περισσότερων τετραγωνικών μέτρων σε κατοικίες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος