Κάλυμνος: Γυναίκα νεκρή από κορονοιό – 38 τα κρούσματα στη Λέρο

Νεκρή από κορονοιό, γυναίκα από την Κάλυμνο που είχε μεταφερθεί από τα μέσα του Ιανουαρίου σε νοσοκομείο των Αθηνών. Είναι ο τέταρτος νεκρός από κορονοιό, το τελευταίο διάστημα, στο νησί της Καλύμνου.
Η 72χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί από Κάλυμνο στη Ρόδο και εν συνεχεία σε νοσοκομείο των Αθηνών λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Μετά από δύο μήνες νοσηλείας, όπως αναφέρει ο «Παλμός Καλύμνου», στο νοσοκομείο «Αττικό», δεν άντεξε και έχασε τη ζωή της.

Εν τω μεταξύ σε 38 συνολικά ανέρχονται τα θετικά κρούσματα στη Λέρο μετά και τα 23 που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε κατοίκους του νησιού κατά τη πραγματοποίηση τεστ ταχείας ανίχνευσης σε 500 άτομα, υπαλλήλους του δήμου, υπαλλήλους και τροφίμους εκκλησιαστικού ιδρύματος και κατοίκους. Μάλιστα υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα τεστ.

Ο δήμαρχος Λέρου ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ τον προγραμματισμό άμεσης επίσκεψης κλιμακίου, καθώς και τη δυνατότητα το μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μπορεί να πραγματοποιεί τεστ στους πολίτες του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος