Συναρπαστικό 3-3 στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανθρακικό

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα έγινε απόψε στην Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3, σε έναν αγώνα με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις, αλλά και πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!

Ο ΠΑΟΚ που για τρίτο σερί παιχνίδι δείχνει ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος φανέρωσε πολλές αδυναμίες στην άμυνα καθώς όχι μόνον δέχθηκε τρία γκολ εντός έδρας από μια ομάδα σαφώς μικρότερης δυναμικότητας, αλλά στο τέλος σώθηκε από θαύμα από ήττα.

Ο Πανθρακικός, που δικαιούτο και τη νίκη βάσει των κλασικών ευκαιριών που έχασε με τον Ντιγκινί, έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του στην Τούμπα απόψε το βράδυ.

Το σκορ άνοιξε ο δραστήριος Ροντρίγκες στο 14′ μετά από ωραίο γύρισμα του Κίτσιου από δεξιά. Στο 25′ ο Παπαγεωργίου με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου και στο 42′ ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά από σέντρα του Πουτουρίδη πέτυχε ένα ακόμα συναρπαστικό γκολ για να γίνει το 1-2.
Τα προβλήματα σε άμυνα και επίθεση για τον ΠΑΟΚ περιορίστηκαν στην επανάληψη όταν ο Τούντορ πέρασε στον αγώνα τον Αθανασιάδη, ο οποίος στο δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 47′ ο Ροντρίγκες από ωραία ασίστ του Χαρίση ισοφάρισε και στο 61′ ο Αθανασιάδης από ωραία επίσης πάσα – σέντρα του Σκόνδρα πέτυχε το 3-2.

Εκεί που όλοι πίστεψαν πως ο ΠΑΟΚ θα το τέλειωνε το παιχνίδι ο Πανθρακικός δεν είπε την τελευταία λέξη. Αφού ο Μακ έχανε για μια ακόμα φορά τις ευκαιρίες σαν ερασιτέχνης, η ομάδα της Κομοτηνής πέρασε στην αντεπίθεση και έφτασε στο τρίτο γκολ στο 77′ με δυνατή κεφαλιά του Μπαϊκαρά από πάσα του Φερνάντες. Ετσι η ομάδα που σε 9 ως τώρα παιχνίδια είχε σκοράρει μόλις δυο φορές στο σημερινό παιχνίδι, πέτυχε τρία ωραιότητα τέρματα και έχασε ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ που θα δημιουργούσε αίσθηση και συνάμα έκπληξη στην σημερινή αγωνιστική.
Ο αγώνας είχε και πολλά ακόμα δεδομένα. Πέρα από τις ευκαιρίες και τον εκνευρισμό των γηπεδούχων που δημιουργούνταν από τις εύλογες καθυστερήσεις των Θρακών και από τις αξιώσεις τους για ένα πέναλτι τουλάχιστον σε δυο διαδοχικές φάσεις που έγιναν στο δίλεπτο 55′- 56′.
Επίσης αξιοσημείωτο πως οι Θύρες 4 και 4α έμειναν κενές λόγω της μαζικής αποχής των φίλων του ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εφαρμογή της ¨κάρτας φιλάθλου” που δεν αποδέχονται την χρήση της.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι φανερό πως διέρχεται μια κρίση κόπωσης και το σημερινό παιχνίδι ήταν μια σαφής ένδειξη τέτοιας πτώσης με αποδοκιμασίες φιλάθλων κατά παικτών αλλά και δυσφορία για τις επιλογές του προπονητή Ιγκόρ Τούντορ.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθοιώτιδας)

Κίτρινες: Τζιόλης, Μακ-Πασχαλάκης, Σερφά, Χασομέρης, Μεχία, Μπαϊκαρά
Κόκκινες: Μεχία

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (85′ Κοροβέσης), Μαλεζάς, Κίτσιου (74′ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Χαρίσης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Ζαίρο (46′ Αθανασιάδης), Πέλκας, Μακ

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σερφα, Μελλίσης, Πουτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (59′ Σέτι), Ντιγκινί, Ροτζέριο (46′ Χαβίτο), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (68′ Βάλτερ)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος