Πογέτ: «Θα δείτε την δική μου ΑΕΚ μετά τη διακοπή»

Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος πάντως υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του πολύ σύντομα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εμαθα πολλά πράγματα για τους παίκτες μου. Μετά την αποβολή η ομάδα προσαρμόστηκε πολύ καλά σε όσα είπαμε στο ημίχρονο. Δυστυχώς συνέβη αυτό στο τελευταίο λεπτό. Μας πονάει, αλλά μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Το θέμα της αποβολής του Βάργκας θα ρυθμιστεί εσωτερικά. Εχω ξαναπεί ότι τη δική μου ομάδα θα αρχίσετε να τη βλέπετε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Τζεμπούρ θα έμπαινε στο γήπεδο μόνο αν παίζαμε 11 εναντίον 11 για συγκεκριμένο ρόλο, μέσα στην περιοχή. Οχι για αντεπιθέσεις. Αν ήμασταν μέσα στην περιοχή του αντιπάλου και ψάχναμε το γκολ, θα μπορούσε να παίξει 20 λεπτά».

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, δήλωσε: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα και την ενέργεια, γιατί την Πέμπτη παίξαμε ένα εξουθενωτικό ευρωπαϊκό ματς. Η αποβολή του Βάργκας μας βοήθησε, ώστε να μην φανεί η κούραση, ενώ οι αλλαγές φρέσκαραν την ομάδα κι έτσι μετά το 70΄ βγήκαμε πιο απειλητικά μπροστά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με κορυφαία στιγμή ασφαλώς το γκολ. Στην αρχή της περιόδου βρεθήκαμε σε μια άσχημη περίοδο και αποσυντονιστήκαμε από τραυματισμούς και άσχημα αποτελέσματα. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε να δουλέψουμε πιο σκληρά κι αυτή ήταν η αφετηρία για την αντεπίθεση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος