Ρόδος: Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για τα τουριστικά γραφεία

Σε ερώτηση τους προς τους Υπουργούς Τουρισμού, Μεταφορών, Εργασίας και Ανάπτυξης, 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ο Νεκτάριος Σαντορινιός, σημειώνουν πως “τα τουριστικά γραφεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά, φαίνεται πως έχουν υποστεί το μάξιμουμ της κυβερνητικής αδιαφορίας, αφού μέχρι στιγμής έχουν αποκλειστεί από τα μέτρα ενίσχυσης των τουριστικών επιχειρήσεων δωδεκάμηνης λειτουργίας, από την επιδότηση των ασφαλιστικών εργοδοτικών εισφορών, από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ και από αυτά του κοινωνικού τουρισμού”.

“Είναι επιτακτική η ανάγκη”, σημειώνουν οι Βουλευτές, “η Κυβέρνηση να εντάξει άμεσα τις εν λόγω επιχειρήσεις σε ρυθμίσεις στήριξης και να προστατέψει τη λειτουργία τους μέσα από ένα πλέγμα παρεμβάσεων και πολιτικών περί ρύθμισης των χρεών που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο”.

Ρόδος: Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για τα τουριστικά γραφεία

Ν.Σαντορινιός: Στα όρια του ο κόσμος του τουρισμού

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός τονίζει πως “ο κόσμος του τουρισμού έχει φτάσει στα όριά του. Η Κυβέρνηση δεν έχει εφαρμόσει καμία στοχευμένη πολιτική για τους κλάδους που στηρίζουν την «βαριά βιομηχανία» της χώρα μας, η οποία και συνεισφέρει πολλαπλάσια στο εθνικό ΑΕΠ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος