Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Πάτρικ Γιανγκ, πιθανότατα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Δε λέει να σταματήσει η κακοτυχία του Ολυμπιακού με τους τραυματισμούς. Η τεράστιας σημασίας νίκη επί της Αναντολού Εφές στην παράταση με 91-87, μέσα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ.

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, υπέστη ρήξη χιαστών στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γιανγκ τραυματίστηκε στο 7ο λεπτό, σε διεκδίκηση για αμυντικό ριμπάουντ με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Μπράιαν Ντάνστον. Έπεσε άτσαλα στο παρκέ δείχνοντας να πονάει πολύ και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του, Χάκετ και Χάντερ. Το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην Κωνσταντινούπολη, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού του αριστερού του γονάτου. Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε εγχείρηση και το διάστημα της αποθεραπείας του εκτιμάται στους 6 μήνες περίπου. Η απώλεια είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό, αφού ο Γιανγκ είχε αποδειχτεί «Λίρα 100» για την ομάδα του Πειραιά, μετά και την μετακόμιση του Ντάνστον στην Τουρκία για λογαριασμό της Εφές. Πλέον ο Ολυμπιακός θα μπει σε διαδικασία αναζήτησης ενός αντικαταστάτη για την θέση «5».
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον τραυματισμό του Γιανγκ: «Ο Πάτρικ Γιανγκ υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/11) σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διεγνώσθη ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον χρόνο αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πάτρικ καλή ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/αctionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος