Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΑΕΚ με πρόστιμο για την συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, στην Ένωση επιβλήθηκε πρόστιμο 7.500, στους «πράσινους» 7.000 και στους «ερυθρόλευκους» 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2247/152051427 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/5 – ιε΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1000/3/65/5-πη΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος