Επιπλέον μέτρα ενίσχυσης της αγοράς ζητά το επιμελητήριο Λέσβου (audio)

Γενναία ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης όπως περικοπή μέρους των χρεών της,  ζητά από την κυβέρνηση το επιμελητήριο Λέσβου.

“To άνοιγμα της αγοράς να βρει επιχειρήσεις και εργαζόμενους με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, προκειμένου να επιβιώσουν” δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Βαγγέλης Μυρσινιάς.

«Η ΜΜΕ είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας και με την επιστροφή της αγοράς σε πλήρη λειτουργία , οι επιχειρήσεις θα κληθούν να λειτουργήσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την παρατεταμένη κρίση εξαιτίας της πανδημίας. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό και αφορούν σε φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις, πρόσθεσε ο κ.Μυρσινιάς, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αποτελούσαν πάγιο αίτημα των επιχειρήσεων και των επιχειρηματικών φορέων. Ωστόσο τα χρέη έχουν συσσωρευτεί και απαιτούνται επιπλέον μέτρα στήριξης, όπως η περικοπή μέρους των χρεών τους και των προσαυξήσεων αυτών, ειδικά όσων δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και γενναία μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας σε όλους τους κλάδους και δραστηριότητες ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος