Σ.Ε.Γ.Ε.: Σωστός σχεδιασμός και αποτελεσματικότητα τα κλειδιά του νέου ΕΣΠΑ για τις γυναίκες

Σε ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συνάντηση του Υφυπουργού αρμοδίου για το ΕΣΠΑ κ. Τσακίρη Ιωάννη με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), κα Λίνα Τσαλταμπάση. Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε η αναγνωρισμένη ανάγκη και από τις δύο πλευρές για ενίσχυση του γυναικείου επιχειρηματικού κλάδου που αντιμετωπίζει προβλήματα και διακρίσεις. Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κα Τσαλταμπάση ενημέρωσε τον Υφυπουργό για μία μεγάλη ατζέντα θεμάτων και δράσεων του Συνδέσμου, που αφορά τις Γυναίκες στο Επιχειρείν και στην Οικονομία.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κος Τσακίρης επιβεβαίωσε ότι «Άμεσες προθέσεις μας είναι να υπάρξει ουσιαστικός σχεδιασμός για Δράσεις Υποστήριξης των Γυναικών στο Επιχειρείν, Δράσεις όμως που θα θέτουν τις βάσης της ουσιαστικής ανάπτυξης και της στρατηγικής. Οι Δράσεις που θα σχεδιαστούν πρέπει να οδηγούν σε αποτέλεσμα απτό, ώστε οι Γυναίκες να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην Επιχειρηματική ζωή της χώρας μας».

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, κα Τσαλταμπάση τόνισε ότι «ο Σύνδεσμος έχει καταρτήσει ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης με ουσιαστικές και όχι επιδερμικές παρεμβάσεις και είμαστε έτοιμες μόλις μας ζητηθεί από το Υπουργείο να το παρουσιάσουμε».

Συμφωνήθηκε αμοιβαία η συνεργασία για το σχεδιασμό Έργων με συνέχεια, συνέπεια και στρατηγική τοποθέτηση της επόμενης μέρας για τις Γυναίκες στο Επιχειρείν.Σ.Ε.Γ.Ε.

ΠΗΓΗ: Σ.Ε.Γ.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος