Σ. Φάμελλος: “Η τρομοκρατία και η βία είναι συνώνυμα των διακρίσεων και του ρατσισμού” (Aud)

“Δεν είναι στο χέρι μας να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα των επιθέσεων στο Παρίσι. Το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνον στη Γαλλία. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υποτιμηθούν οι αξίες της Δημοκρατίας. Η τρομοκρατία και η βία είναι συνώνυμα των διακρίσεων και του ρατσισμού και προέκυψαν από μεγέθυνση ανισοτήτων στη Μέση Ανατολή”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα.

“Είναι μεγάλη η ευθύνη του δημοκρατικού κόσμου. Χρειάζετα ενίσχυση της δημοκρατίας κι όχι κλειστά σύνορα. Δεν δεχόμαστε να πνίγονται πρόσφυγες. Η Ευρώπη πρέπει να είναι ενιαία και να υπάρξει επίλυση διαφορών στη Μέση Ανατολή. Η φωνή της Ελλάδας έχει δυναμώσει παρά τις αντιθέσεις που υπάρχουν”, συμπλήρωσε ο κος Φάμελλος.

Για τα κόκκινα δάνεια:

“Είναι χρόνιο πρόβλημα, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικό το κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται.Το σημαντικό είναι και τα νοικοκυριά και εργαζόμενοι να μη χάσουν την πρώτη κατοικία. Θα διεκδικήσουμε ρυθμίσεις κι επιμέρους πληρωμή. Θέλουμε δικαιοσύνη απέναντι στους πολίτες, που ως τώρα πληρώνουν. Δεν θέλουμε να προστατευτούν όσοι σκοπίμως δεν πληρώνουν”, κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος