23.000 θεατές αναμένονται στον φιλικό Ισπανίας-Πορτογαλίας στο στάδιο Wanda της Μαδρίτης

Μαδρίτη/Ανταπόκριση: Δώρα Μακρή

Το στάδιο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιουνίου τουλάχιστον 23.000 θεατές που θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Πρόκειται για το 30% της χωρητικότητας του σταδίου και θα είναι η πρώτη φορά που στην Μαδρίτη τόσες χιλιάδες θεατών θα παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου κατά την διάρκεια της πανδημίας. Η αρμόδια υπηρεσία Υγείας της Αυτονομίας της Μαδρίτης επέτρεψε την είσοδο θεατών με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, η χρήση μάσκας και η ενδεδειγμένη φυσική απόσταση.

Για να αποφευχθούν συνωστισμοί, οι οπαδοί των ομάδων θα πρέπει να προσέρχονται σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα στις 110 περιστροφικές πύλες του σταδίου. Επιπλέον, οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα καθιερώσουν ελέγχους ασφαλείας σε ολόκληρο τον χώρο και τα απαραίτητα σήματα για να βοηθήσουν στη διοχέτευση των ροών εισόδου και εξόδου των θεατών.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο αριθμός των θεατών θα είναι τόσο μεγάλος καθώς στις μέχρι σήμερα διοργανώσεις δεν είχαν ξεπεράσει τις 5.000.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος