Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη Τούμπα για την Καμπάλα

Οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι, «θορύβησαν» την UEFA η οποία έστειλε οδηγίες για επιπλέον μέτρα ασφαλείας στους αγώνες που ακολουθούν.

Την Πέμπτη θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Καμπάλα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε ανακοίνωση της ζητά από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, να προσέλθει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας κατόπιν σχετικής πανευρωπαϊκής οδηγίας της UEFA μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και της εντατικοποίησης του ελέγχου, παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Τούμπα προκειμένου να μην καθυστερήσει η είσοδός τους στο γήπεδο». Η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα που θα αρχίσει στις 10.05 το βράδυ ήδη ξεκίνησε από το πρωί σήμερα.

Μακ: «Βρισκόμαστε σε κρίση»

Λόγο για κρίση στην οποία βρίσκονται οι παίχτες του ΠΑΟΚ, έκανε ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας: «Δεν ξέρω τι να πω. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά πήραμε μόνο έναν βαθμό. Είμαστε σε κρίση, κάτι που έχει επηρεάσει και το παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε όπως στην αρχή της σεζόν. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι την Πέμπτη θα κερδίσουμε στο ματς για το Europa League».

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος