Βόλος: Κόντρα για το νερό της Αγριάς στο Δημοτικό Συμβούλιο

Φραστική επίθεση εναντίον του δημοτικού συμβούλου, Χαράλαμπου Ζάχου, με αφορμή το θέμα του νερού στην Αγριά και τη διαχείρισή του από πλευράς ΔΕΥΑΜΒ, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατά τη σημερινή, Τετάρτη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είπε, το νερό είναι πολύτιμο αγαθό, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και η διαχείρισή του από τη ΔΕΥΑΜΒ και τη δημοτική Αρχή γίνεται με γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των πολιτών. Πρόσθεσε ακόμη, πως παγκοσμίως όταν υπάρχει πρόβλημα με το νερό, γίνονται διακοπές ώστε να επαρκεί για όλο τον κόσμο.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονας Αποστολάκης, μετέφερε αίτημα κατοίκων της Αγριάς για σύγκληση του τοπικού συμβουλίου για το θέμα, την οποία όμως – όπως είπε – αρνείται ο πρόεδρος του συμβουλίου, ενώ πρόσθεσε πως  δεν τηρείται το πρόγραμμα διακοπών που έχει εξαγγείλει η ΔΕΥΑΜΒ.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολος Ριζόπουλος, ανέφερε ότι η ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να αναλάβει ένα ολοκληρωμένο έργο για να έχουν όλες οι περιοχές νερό και όχι να στραγγίζουμε τις γεωτρήσεις.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ η Αγριά θα μένει από σήμερα χωρίς νερό, από 00:30 ως 06:00  & από 12:00  ως 16:00. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επέκταση της μεσημβρινής διακοπής κατά μια ώρα, οφείλεται στην υπερκατανάλωση κατά την πρωινή ζώνη, ενώ άγνωστο είναι πότε και αν θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

Να αναφερθεί τέλος, πως σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου, έχει καταθέσει αίτημα ώστε στο εξής να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος