Κέρκυρα: Ο Α. Αυλωνίτης για το Αθλητικό Κέντρο

Καταγγελία για την κατάσταση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας δημοσιεύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτης ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι “σε πλήρη αποσύνθεση” και προαναγγέλλει ότι σύντομα θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη βουλή.

Ο βουλευτής κάνει λόγο για εικόνα ντροπής για τη Κέρκυρα και τονίζει ότι η “ανάγκη εκ βάθρων ανάπλασης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καταφανέστατη, καθώς η παρακμή δεν άφησε κανένα του σημείο ανεπηρέαστο”.

“Εσωτερικοί χώροι (πισίνα, αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κ.λπ.) που προϊδεάζουν σε συνθήκες βανδαλισμού και εξωτερικοί (χλοοτάπητας γηπέδου πλήρως κατεστραμμένος, πάγκοι φιλοξενίας ομάδων κατεστραμμένοι, καθίσματα κερκίδων, αποδυτήρια, τουαλέτες κ.λπ.) που θυμίζουν βομβαρδισμενο τοπίο και χώρες του τρίτου κόσμου. Προσωπικό συντήρησης και υπηρεσίες καθαριότητας που δεν επαρκούν, ούτε για τα στοιχειώδη ειδικά τώρα που έληξε και η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στη καθαριότητα κ.λπ. Πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ εργαζομένων και λειτουργικών αναγκών. Ας μην ξαναπούμε συγχαρητήρια σε κανέναν αθλητή μας. Μην βγάλουμε καμία φωτογραφία με αυτά τα άξια παιδιά μας. Δεν το αξίζουμε. Η άθλια αυτή εικόνα πρεπει να αλλάξει άμεσα. Η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος