Χίος: Στο τέλος του μήνα οδηγός ασθενοφόρου στη Βολισσό υπόσχεται η 2η ΔΥΠΕ

Στο τέλος του Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός, στην πρόεδρο της ΔΕΕΠ Χίου της Ν.Δ. και δημοτική σύμβουλο Αμανής, Βιβή Ποταμούση.

“Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αγωνία, την θλίψη ακόμη και την οργή των κατοίκων της Αμανής όπως αυτή διαφάνηκε μέσα από την επικοινωνία μας μαζί τους…», σημειώνει στο δελτίο τύπου η ΔΕΕΠ Ν. Χίου και αφού ξεχείλισαν από οργή τα δελτία τύπου των φορέων για τον αιφνίδιο θάνατο του πυροσβέστη εν ώρα υπηρεσίας. Να θυμίσουμε ότι στο τραγικό συμβάν τη περασμένη Δευτέρα λόγω του ότι δεν υπάρχει οδηγός στο ασθενοφόρο του Πολυδύναμου Ιατρείου Βολισσού, έπρεπε να περιμένουν περίπου μια ώρα για να φτάσει το ασθενοφόρο από τη Χίο.

Αισιόδοξη η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Χίου
«Από τον Φεβρουάριο του 2021 οπότε και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαδικασία με την οποία μπορεί να γίνει πρόσληψη οδηγού ασθενοφόρου για την ΔΕ Αμανής, όπως έγινε και σε άλλους μικρούς νησιωτικούς Δήμους, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Χίου και Δημοτική Σύμβουλος Αμανής κ. Ποταμούση Βιβή, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί αυτή η πρόσληψη δυνατή. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας αλλά και με την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στην οποία υπαγόμαστε υγειονομικά, και όπως μας γνωστοποιήθηκε από τον Διοικητή της κ. Χρήστο Ροϊλό το αργότερο μέχρι το τέλος του μηνός Ιουλίου η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η πρόσληψη θα έχει γίνει. Για πρώτη φορά φαίνεται ότι οι κάτοικοι της Αμανής μπορούν να είναι αισιόδοξοι», σημειώνεται στο δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Χίου της ΝΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος