Χανιά: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους κερματοδέκτες στις ντουζιέρες τη Γαύδου (ηχητικό)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Γαύδο με αφορμή την απόφαση της Δημάρχου Λίλιαν Στεφανάκη να τοποθετήσει κερματοδέκτες στις ντουζιέρες στις παραλίες του νησιού. Την Τετάρτη 21/7 κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες, με αίτημα την ελεύθερη παροχή νερού, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο Γαύδου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν  για την  απόφαση του Δήμου.

Χανιά: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους κερματοδέκτες στις ντουζιέρες τη Γαύδου (ηχητικό) Χανιά: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους κερματοδέκτες στις ντουζιέρες τη Γαύδου (ηχητικό)

Για τραγικές καταστάσεις έκανε λόγο, μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, η τέως Δήμαρχος Γαύδου, Γκέλη Καλλίνικου και κατηγόρησε την Δήμαρχο ότι θέλει να κάνει το Δήμο επιχείρηση. Πρόσθεσε ότι η νυν Δήμαρχος «δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ποτέ δεν την είχε», και προανήγγειλε εξελίξεις στα Δημοτικά πράγματα τι επόμενες ημέρες. Η κ. Καλλίνικου κατηγόρησε την κ. Στεφανάκη ότι “με πρόσχημα τον covid, έχει καταργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, που έχει να συνεδριάσει πάνω από δυο μήνες”, όπως είπε.

Χανιά: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τους κερματοδέκτες στις ντουζιέρες τη Γαύδου (ηχητικό)

Παράλληλα εκτίμησε ότι υπάρχει πρόθεση ελέγχου της ελεύθερης κατασκήνωσης στη Γαύδο. «Οι μόνιμοι κάτοικοι της Γαύδου γνωρίζουν ότι αν φύγουν οι ελεύθεροι κατασκηνωτές, ο κόσμος στο νησί θα πεινάσει. Θα γυρίσουμε σε εποχές των δεκαετιών ’60 και ‘70» τόνισε η κ. Καλλίνικου και πρόσθεσε ότι είναι ντροπή να αποκαλούνται τζαμπατζήδες οι ελεύθεροι κατασκηνωτές/τριες.

Το νησί δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα λειψυδρίας. Έχει 200 κυβικά νερού πλεόνασμα, τόνισε η τέως Δήμαρχος.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων η κ. Καλλίνικου:

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος