Προβληματίζει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στη ΝΔ 

Το θέμα της  επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των  εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει βρει, καθώς φαίνεται, τη λύση του. Οι απαντήσεις από τις υποψήφιες εταιρείες  έχουν δοθεί αλλά  άγνωστο παραμένει πότε θα συνεδριάσει  η αρμόδια επιτροπή  του κόμματος για να αποφασίσει.

Η 20η Δεκεμβρίου φαίνεται να είναι η ημερομηνία που μπορεί να είναι έτοιμη η εταιρεία τηλεφωνίας για τη διεξαγωγή των εκλογών στη ΝΔ. Ωστόσο σε περίπτωση δεύτερου γύρου η επόμενη ημερομηνία είναι πιθανότατα η 10η Ιανουαρίου και αυτό  γιατί ο δεύτερος γύρος, εφόσον γίνει, θα πρέπει να γίνει δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, πράγμα πρακτικά αδύνατο. Σύμφωνα με  πληροφορίες, δεύτερη εταιρεία, μικρότερη από την πρώτη  εγγυάται τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου, ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες πως θα μπορέσει μία μικρή εταιρεία να φέρει εις πέρας το έργο.

Ας σημειωθεί ότι απομένουν μόλις δέκα ημέρες για τη διεξαγωγή των εκλογών. Οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν χωριστεί σε δύο απόψεις. Οι κύριοι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης προτάσσουν πρώτα  την ανάγκη εξεύρεσης αξιόπιστης εταιρείας και μετά να οριστεί ημερομηνία εκλογών, ενώ, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης παραμένουν αμετακίνητοι για την 13η Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος