Τούχελ: «Λάθος μου που δεν εμπιστεύτηκα τον Έιμπραχαμ – Για την ώρα είναι μέλος της ομάδας»

Ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στην υπόθεση του Τάμι Έιμπραχαμ και για τα λεγόμενα περί μεταγραφής του στη Ρόμα, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με χθεσινά (10/8) δημοσιεύματα της Sky Italy, η Ρόμα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Τάμι Έιμπραχαμ, είτε για μόνιμη μεταγραφή είτε για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Αμφότερες οι ομάδες φέρεται πως έχουν συμφωνήσει για την μεταγραφή, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καλείται να αποφασίσει αν θέλει να μετακομίσει στη Ρώμη.

Η περσινή σεζόν του 23χρονου επιθετικού είχε θετικό πρόσημο, ωστόσο μετά την άφιξη του Τόμας Τούχελ στο Λονδίνο, πραγματοποίησε μόνο επτά συμμετοχές. Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε πως ο Έιμπραχαμ, που έχει πραγματοποιήσει ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα, θα είναι διαθέσιμος στον σημερινό (11/8) τελικό του Super Cup κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Παράλληλα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον ποδοσφαιριστή του με τη Ρόμα, λέγοντας: «Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι αληθεύει και το τι όχι. Ο Τάμι αποτελεί μέλος της ομάδας και έκανε καλή προετοιμασία, παίζοντας και κάποια παιχνίδια».

Ενώ πρόσθεσε: «Προφανώς δεν ήταν χαρούμενος με το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και ίσως έχει καλό λόγο για να μην είναι χαρούμενος. Ίσως είναι δικό μου λάθος να μην τον εμπιστευτώ στο ίδιο επίπεδο που εμπιστεύτηκα κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές». Μπορώ να καταλάβω πως θέλει να αγωνίζεται περισσότερα λεπτά, επομένως η απόφαση κρίνεται από τα σχέδια μας και τα σχέδια του Τάμι. Θα παλέψει για να επιστρέψει στην ομάδα από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν ή θέλει να αλλάξει ομάδα για να έχει την πιθανότητα να αγωνιστεί κανονικά βασικός;».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος