Λακωνία: Φιλικό με Παναρκαδικό στην Τρίπολη ο Βλαχιώτης

Στο Σοφικό βρίσκεται η αποστολή του Αστέρα Βλαχιώτη όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην προετοιμασία για την συμμετοχή του στην Superleague2. Η 20μελής αποστολή υποβλήθηκε, σε rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, αναχώρησε με προορισμό την ορεινή Κορινθία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Προπονητής του Αστέρα, Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

“Για μια ομάδα που προσπαθεί να οργανωθεί από την αρχή σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της SuperLeague 2 οι δυσκολίες είναι υπαρκτές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας να λύσουν όλα τα προβλήματα και αυτό μας δίνει υπομονή και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής προπονητικά το ρόστερ δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό σημείο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συμπληρωθεί ο αριθμός παικτών που θέλουμε ώστε να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.
Είμαστε αισιόδοξοι για την φετινή σεζόν, καθώς όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, με πρωταρχικό αυτό της παραμονής στην κατηγορίας”.

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό επιτελείο

Με την προσθήκη του Ισαάκ Κουτσοκλένη ολοκληρώθηκε και η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Έτσι στο πλευρό του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα βρίσκονται οι Αλέξης Σπυρόπουλος (άμεσος συνεργάτης), Παναγιώτης Αποστολάκος (προπονητής τερματοφυλάκων), Ισαάκ Κουτσοκλένης (γυμναστής) και η Μαρία Γκουτσίδη (διατροφολόγος). Γενικός αρχηγός θα είναι ο Κωνσταντίνος Καζναφέρης.

• Ήδη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στις 12 Σεπτεμβρίου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

Τη νέα αγωνιστική σεζόν τον Αστέρα θα «ντύσει» η εταιρεία αθλητικού υλικού, Zeus.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος