Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ο ελληνικός απολογισμός της 6ης ημέρας των Αγώνων

Αρκετές διακρίσεις και πλασαρίσματα στη πρώτη δεκάδα είχαν οι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στην 6η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Αναλυτικά:

O Κωνσταντίνος Τζούνης τέταρτος στον δίσκο με 42.86

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τζούνης στον τελικό του δίσκου F56. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση με καλύτερη βολή στα 42.86 μέτρα.

Πέμπτος ο Κωνσταντίνος Δήμου στα +107κ Της Άρσης Βαρών

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Δήμου στον τελικό των +107 κιλά στην άρση βαρών. Ο Έλληνας αθλητής σήκωσε 218 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια είχε δύο αποτυχημένες στα 223 κιλά.

Προκρίθηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στα προημιτελικά του Μπότσια

Στα προημιτελικά του μικτού ατομικού BC3 προκρίθηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε και στον τρίτο του αγώνα αυτή την φορά τον Αβελίνο Αντράντε (Πορτογαλία) με 4-3 και με 3/3 νίκες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αποκλείστηκε η Άννα Ντέντα από τα προημιτελικά του Μπότσια

H Άννα Ντέντα δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του μικτού ατομικού BC3 του μπότσια. Η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε και στον τρίτο της αγώνα από τον Μπέκεν (Γαλλία) με 4-2 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της.

Ενδέκατος ο Σωτήρης Γαλόγαυρος στα προημιτελικά της σκοποβολής

Την 11η θέση κατέλαβε στα προκριματικά της κατηγορίας R1 – Αεροβόλο Τουφέκι SH1 ο Σωτήρης Γαλόγαυρος. Ο Έλληνας αθλητής συγκέντρωσε συνολικά 612.6 βαθμούς, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Ο Παναγιώτης Χριστάκης 15ος στα 50μ πεταλούδα

O Παναγιώτης Χριστάκης κατέλαβε την όγδοη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 50 μέτρων πεταλούδα S6 και έμεινε εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε χρόνο 36.84 και είχε τον 15ο καλύτερο χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος