Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ένα χάλκινο μετάλλιο (το έκτο μετάλλιο) στον απολογισμό των Ελλήνων στην 7η ημέρα των Αγώνων

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Στράτος Νικολαΐδης στη σφαίρα F20!!! Ο Ζιγιάντ που κέρδισε τον αγώνα κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ πετώντας την σφαίρα στα 17.94μ. ακυρώθηκε και έτσι όλοι ανέβηκαν μια θέση πιο πάνω με αποτέλεσμα ο Στράτος να κατακτήσει το έκτο μετάλλιο.

Αρκετά καλά πήγαν οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στην σημερινή 7η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο καθώς είχαν πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά:

Στον τελικό του Μπότσια ο Πολυχρονίδης εξασφάλισε το μετάλλιο

Ραντεβού με το μετάλλιο έχει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αύριο ( 1/9 ) στον τελικό του BOCCIA όπου θα πραγματοποιηθεί στις 09:05. με αντίπαλο τον Τσέχο Άνταμ Πέσκα!!! Ο Γρηγόρης γι ακόμη μία φορά κάνει περήφανη την Ελλάδα. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό του μικτού ατομικού BC3.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον Σκοτ Μακ Κόουαν και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ με. Ο Έλληνας αθλητής προηγήθηκε με 4-1 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν σίγουρος για την νίκη αλλά ο Βρετανός μ΄ ένα 3-0 έστειλε τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Έκτος ο Αθανάσιος Κωνσταντινίδης στη σφαίρα

Την έκτη θέση κατέλαβε ο Αθανάσιος Κωνσταντινίδης στον τελικό της σφαιροβολίας F32. Ο Έλληνας αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 9.58 μ., επίδοση που τον κατέταξε έκτο.

Έκτος ο Γιάννης Κωστάκης στα 50μ πρόσθιο

Την 6η θέση στον τελικό των 50μ. πρόσθιο SΒ2, κατέλαβε ο Γιάννης Κωστάκης. Η επίδοσή του στον τελικό του αγωνίσματος ήταν 1:08.73.

Έβδομος ο Νίκος Παπαγγελής, 11η η Κατερίνα Ελ Λατίφ στην ποδηλασία

Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Νίκος Παπαγγελής στην ατομική χρονομέτρηση στην ποδηλασία δρόμου κατηγορία C2. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε χρόνο 37:55.05.

Η Κατερίνα Ελ Λατίφ από την πλευρά της πήρε την 11η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ποδηλασίας κατηγορία Τ1-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 58:13.66.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος