Καρδίτσα: Επίσημοι αγιασμοί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο

Με μάσκες και τα αποτελέσματα των self tests στα χέρια οι μαθητές προσήλθαν στις σχολικές μονάδες. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, οι επίσημοι αγιασμοί τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, αρχικά στις 8.30 στο 6ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στις 9.15 στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας και στις 10.15 στο Γενικό Λύκειο Παλαμά.

Καρδίτσα: Επίσημοι αγιασμοί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο
Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία των Βουλευτών κ.κ. Γ. Κωτσού και Ασ. Σκόνδρα, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής πρόνοιας κ. Ν. Καραγιάννη, του περιφερειακού συμβούλου κ. Δ. Αναγνωστόπουλου, του Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Θ. Μπότα, του προέδρου της ΝΟΔΕ-ΝΔ Καρδίτσας κ. Λ. Τσιούκη, του Διευθυντού του σχολείου κ. Γιάννη Καλύβα, σχολικών συμβούλων, εκπαιδευτικών. Στους χαιρετισμούς τους οι επίσημοι ευχήθηκαν στα Καρδίτσα: Επίσημοι αγιασμοί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειοπαιδιά μια ήρεμη σχολική χρονιά, δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ ο κ. Μπότας στάθηκε στους εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής, στους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και στην αποδοχή της διαφορετικότητάς τους, σημειώνοντας ότι “θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα σχολείο της γνώσης, της ανακάλυψης, των υψηλών αξιών και ταυτόχρονα της αποδοχής και της άρσης κάθε αποκλεισμού“.

Καρδίτσα: Επίσημοι αγιασμοί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Πειραματικό Γενικό ΛύκειοΑκολούθησε ο αγιασμός στο Πειραματικό Λύκειο Καρδίτσας. Παρέστησαν οι Βουλευτές κ.κ. Γ. Κωτσός και Ασ. Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δ. Αναγνωστόπουλος, η αντιδήμαρχος κ. Ο. Μακρή, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Παππάς, η δημοτική σύμβουλος Καρδίτσας κ. Σ. Μπακαλάκου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ–ΝΔ Καρδίτσας κ. Λ. Τσιούκης, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ν. Τσιούντου, σχολικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί. Στους χαιρετισμούς τους οι επίσημοι ευχήθηκαν η εκπαιδευτική χρονιά να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα παρά την πανδημία, ενώ ο κ. Παππάς στάθηκε στο θεσμό των πειραματικών σχολείων. “Αυτός ο νέος θεσμός θα στηριχθεί από την πολιτεία, τη Δευτεροβάθμια, και θα δώσει στους μαθητές καινούργιες δυνατότητες για το μέλλον τους“. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε δε στην πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων που θα πρέπει να ισχύουν ώστε τα μαθήματα να γίνονται στα σχολεία και όχι από το σπίτι με τη χρήση υπολογιστών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος