Ναύπλιο: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην 11η Σύνοδο της Ένωσης Συνηγόρων Μεσογείου

Παρουσία της Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σε εκδήλωση στο κάστρο του Παλαμηδίου, σήμερα το απόγευμα, ξεκίνησαν οι εργασίες της 11ης Συνόδου της Ένωσης Συνηγόρων της Μεσογείου (Association of Mediterranean Ombudsmen – Association des Ombudsmans de la Méditerranée, ΑΟΜ).

Η Σύνοδος διοργανώνεται υπό την προεδρία του Συνηγόρου του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη ενώ η εναρκτήρια τελετή διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Ναύπλιο: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην 11η Σύνοδο της Ένωσης Συνηγόρων Μεσογείου

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης ο Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλιέων και ο Ανδρέας I. Ποττάκης, Πρόεδρος του AOM και Συνήγορος του Πολίτη, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Ναύπλιο: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην 11η Σύνοδο της Ένωσης Συνηγόρων Μεσογείου

Στις 4 και 5 του μήνα, σήμερα και αύριο δηλαδή, λαμβάνουν χώρα στο Ναύπλιο οι εργασίες της 11ης Συνόδου της Ένωσης Συνηγόρων της Μεσογείου (Association of Mediterranean Ombudsmen – Association des Ombudsmans de la Méditerranée, ΑΟΜ). Η Σύνοδος διοργανώνεται υπό την προεδρία του Συνηγόρου του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη.

Οι εργασίες της 11ης Συνόδου των μελών της Ένωσης Συνηγόρων του Πολίτη της Μεσογείου φιλοξενούνται στο ιστορικό «Βουλευτικό», όπου λειτούργησε το πρώτο Κοινοβούλιο του Ελληνικού κράτους.

ΦΩΤΟ:STUDIO B&G

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος