Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει τον Τσάβι αύριο

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στη Ντόχα, δηλώνουν πεπεισμένοι ότι θα επιστρέψουν στη Βαρκελώνη με τον Τσάβι ως νέο προπονητή του συλλόγου.

Εν αναμονή της τελικής συνάντησης του Τσάβι με τον σεΐχη-ιδιοκτήτη της Αλ Σαντ, καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία στις προηγούμενες συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποφασίσει ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου (λήγει το 2025), η οποία είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι, Ράγια Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι συναντήθηκαν με τον Τσάβι σήμερα το πρωί και στη συνέχεια είχαν νέες επαφές με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ, όμως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo.

Πηγές από τον σύλλογο της Bαρκελώνης εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η συμφωνία με τον Τσάβι μπορεί να ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή.

Πάντως εάν δεν υπάρξει πρόοδο στις συνομιλίες μεταξύ Τσάβι και σεΐχη, έχει αποφασιστεί η Μπαρτσελόνα να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια της ρήτρας.

Ο Τσάβι κάθισε στον πάγκο της Αλ Σαντ για τελευταία φορά την Τετάρτη, στην εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) εναντίον της Αλ Ντουχάιλ την Τετάρτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος