Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Τσάβι για να «μεταμορφώσει» την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει περάσει πλέον σε νέα εποχή με τον θρύλο της ομάδας, Τσάβι Ερνάντεθ να ετοιμάζει τις πρώτες του αλλαγές για να επαναφέρει τον σύλλογο στις επιτυχίες.

Μετά από 17 χρόνια και 25 τίτλους ως ποδοσφαιριστής με τους «μπλαουγκράνα», ο Τσάβι καλείται να υπηρετήσει την αγαπημένη του ομάδα από διαφορετικό πόστο σε μία εμφανώς δύσκολη εποχή.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίασή του, ο 41χρονος προπονητής εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την πρόκληση που αναλαμβάνει, ενώ έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια του για να αναδιαμορφώσει τους Καταλανούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «El Gran Debate», ο ίδιος έχει εισηγηθεί ήδη έξι αλλαγές, που επρόκειτο να εφαρμοστούν άμεσα στην ομάδα. Αρχικά, ο Τσάβι θέλει να σταματήσει τα ταξίδια αναψυχής του Πικέ, ενώ επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να περνούν περισσότερο χρόνο στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και παράλληλα να μην κάνουν μόνοι τους ατομικές προπονήσεις.

Εκτός απ’ αυτά, ο Τσάβι θέλει να προχωρήσει και σε αλλαγές των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ποδοσφαιριστές του, ενώ είναι… αμείλικτος στο αγωνιστικό στυλ που θέλει να περάσει στην ομάδα του.

Τέλος, μία από τις πιο χαρακτηριστικές του επιθυμίες είναι η μείωση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τους ποδοσφαιριστές του και η έμφαση στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, με στόχο την βελτίωσή τους.

 

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος