Θεσσαλονίκη: Ξηλώνεται η τεράστια τέντα από τη Νέα Παραλία

Array

Άρχισε να απομακρύνεται η υπερμεγέθης τέντα που είχε τοποθετηθεί στον Κήπο των Εποχών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, της οποίας  η εγκατάσταση, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολεοδομία έκρινε παράνομη την κατασκευή. Είχε προηγηθεί το τελεσίγραφο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβα, για την άμεση απομάκρυνση της τέντας. Για το θέμα , ο κ. Ζέρβας απευθύνθηκε μάλιστα με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, Στέφανο Βλαστό, καλώντας την εταιρεία να αναθεωρήσει την στάση της.

Η τεράστια τέντα που κάλυπτε μία έκταση 500 τ.μ., τοποθετήθηκε στον χώρο πρασίνου στο πάρκο των Εποχών, ενώ οι αρμόδιοι του Δήμου Θεσσαλονίκης δήλωναν από την πρώτη στιγμή κατηγορηματικά πως η άδεια δεν είχε παραχωρηθεί από αυτούς. Από την πλευρά τους, οι Φίλοι της Νέας Παραλίας, κατήγγειλαν την στάση του δήμου και ζήτησαν εισαγγελική παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε υποσχεθεί πάντως από την αρχή ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για το θέμα, στο πλαίσιο της νομιμότητας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε επίσης: Εισαγγελική παρέμβαση ζητούν “Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας” για την τέντα που στήθηκε στον “Κήπο των Εποχών”

Οργή Ζέρβα για την τέντα στην Νέα Παραλία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος