Με τέταρτη ταχύτητα μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στη νέα χρονιά (4-0)

Εντυπωσιακή νίκη με 4-0 πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πανθρακικού στην αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά.

Ο Γιάννου στο 41’ άνοιξε το σκορ, στο 63’ ο Ιγκλέσιας «σφράγισε» ουσιαστικά το «τρίποντο», ξανά ο Γιάννου στο 74’ ανέβασε το δείκτη του σκορ και στο 77’ ο Φούντας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Αστέρας που άνοιξε το σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες από το πρώτο λεπτό με τον Φερνάντες, στο 28’, Σερφά έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή από την προσπάθεια του Λούι, ενώ στο 37’ και πάλι ο Λούι αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, μετά το τακουνάκι του Χαμντανί. Στο 41’ ο Γιάννου πήρε τη μπάλα πριν φτάσει στον Μεχία και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο μονόλογος του Αστέρα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τους Αρκάδες να ανεβάζουν την παραγωγικότητα τους καθώς στο 63’ ο Ιγκλέσιας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 74’ ο Γιάννου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το 3-0. Στο 77’ ήταν η σειρά του Φούντα να βρει δίχτυα για το 4-0 σφραγίζοντας την άνετη νίκη του Αστέρα Τρίπολης.

Κίτρινες: Φούντας

Διαιτητής: Δ. Καραντώνης

Αστέρας Τρίπολης (Στ.Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (78΄ Τσοκάνης), Φούντας, Νίκο Φερνάντες (69΄ Δημούτσος), Γιάννου (80΄ Παπαδόπουλος).

Πανθρακικός (Δ.Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μεχία, Παπαγεωργίου, Σερφά, Λαδάκης (67΄ Μουδουρόγλου), Χαβίτο (46΄ Βάλτερ Φερνάντεθ), Ροτζέριο, Χασομέρης (57΄ Ιγκορ), Ντιγκινί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος