Πιερία-παιδίατρος: Η επίσκεψη σε φιλικό σπίτι της κόστισε τη ζωή

Array

 55χρονη παιδίατρος εντοπίστηκε νεκρή στην Σκοτίνα Πιερίας, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το αυτοκίνητο της, καθώς προσπάθησε να διασχίσει χείμαρρο, οπότε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος.

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές και στην γέφυρα του Ευήνου που κατέρρευσε και υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα από τη φυσική καταστροφή πραγματοποίησε κυβερνητικό κλιμάκιο στη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Σε απέραντη λίμνη μετατράπηκε ο κάμπος του Σπερχειού ποταμού. Με βάρκες, άντρες της ΕΜΑΚ μετέφεραν περίπου 35 κατοίκους που χρειάστηκε να  απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους, όταν αυτά πλημμύρισαν.

Στη Θεσπρωτία, οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν πρόλαβαν να μαζέψουν τους καρπούς από τα δέντρα. Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές σε κτηνοτροφικές μονάδες και γεωργικά μηχανήματα. Στη σύραγγα της Δωδώνης στην Εγνατία οδό, τα νερά τρέχουν σαν να είναι καταρράκτης.

Στην Πρώτη Σερρώνν το στέγαστρο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου παρασύρθηκε από τους σφοδρούς ανέμους. Δεκάδες δέντρα έπεσαν, με συνέπεια να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Στο Καναλάκι της Πρέβεζας,  έσπασε το ανάχωμα του Αχέροντα ποταμού και σπίτια, στάβλοι, επιχειρήσεις, δρόμοι, υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τη δυνατή βροχόπτωση.

Προβλήματα στην αγροτική οδοποιία και ζημίες στις καλλιέργειες προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας στην περιοχή της Φαρκαδώνας και του Ζάρκου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΑΣΙΛΗΣΣΙΩΜΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος