Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Άστατος καιρός – Θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια (video)

Με άστατο καιρό θα κυλήσει και η νέα εβδομάδα, αφού θα έχουμε βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας, ενώ οι βοριάδες θα ενισχυθούν αύριο και μεθαύριο φτάνοντας και τα 8 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο και θα συνεχίσουν να πνέουν ενισχυμένοι στα 6-7 και τις υπόλοιπες ημέρες, ρίχνοντας κι άλλο τη θερμοκρασία η οποία δε θα ξεπεράσει την Τετάρτη τους 13-14 βαθμούς, ενώ δε θα λείψουν και τα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

ΣΗΜΕΡΑ
Βροχές και καταιγίδες στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, το Α. Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και άστατος καιρός στην υπόλοιπη χώρα, με συννεφιές κατά διαστήματα και τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια, κυρίως, ενώ χιονοπτώσεις θα έχουμε στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και πτώση θερμοκρασίας, έως 10 βαθμούς στα βόρεια και έως 13-15 στα υπόλοιπα.

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου: Άστατος καιρός – Θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια (video)

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες συννεφιές που σταδιακά θα αυξηθούν και από το μεσημέρι τοπικές βροχές. Δυτικοί και βαθμιαία βόρειοι άνεμοι 3-5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συννεφιές με τοπικές βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά. Ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 8 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ
Άστατος καιρός, με βροχές στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και χιόνια στα ανατολικά ορεινά. Ισχυροί βοριάδες 5-7 και στο Αιγαίο σταδιακά τοπικά 8 μποφόρ και μικρή περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας.

Πάττυ (Παναγιώτα) Δ. Σπηλιωτοπούλου, Μετεωρολόγος ΕΡΤ, B.Sc. Φυσικός, M.Sc. Μετεωρολόγος – Περιβαλλοντολόγος, M.Sc. Ειδικός στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων & Καταστροφών, M.A. Δημοσιογράφος Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος