«Άδικο αυτό που συμβαίνει στον Καβάνι»

Επιστρέφοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το «εμβληματικό» του νούμερο 7, χάρη στον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος του το παραχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εκτός όμως από τον αριθμό του, ο Πορτογάλος πήρε και τον χρόνο συμμετοχής του Ουρουγουανού επιθετικού, σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» και του ΠΑΟΚ, πιστεύει ότι «παρά την καλή πρώτη σεζόν, ο Καβάνι δεν έχει παίξει αρκετά», όπως επεσήμανε μιλώντας στο «RMC».

«Οταν κάποιος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάσσεται σε μία ομάδα, παίρνει όλο το φως, παίζει κάθε παιχνίδι. Δεν είναι μια δίκαιη κατάσταση, καθώς ο Καβάνι έδωσε τόσα πολλά για την ομάδα την περασμένη σεζόν, εξασφαλίζοντας νέο συμβόλαιο. Ομως ο Ρονάλντο, έχει πάρει την θέση του στην ομάδα. Δεν είναι δίκαιο, αλλά συμβαίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Εάν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Καβάνι από την ομάδα, όπως για παράδειγμα με προορισμό την Μπαρτσελόνα, φυσικά και θα σκεφθεί να πάρει μεταγραφή, προκειμένου να παίξει περισσότερο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος